Search

Obavještenje
Kriznog štaba Općine Bosanski Petrovac
Obavještenje
Krizni štab Općine Bosanski Petrovac
Apel
građanima Bosanskog Petrovca

Načelnik opštine Bosanski Petrovac je u utorak i srijedu obišao mjesne zajednice Bukovača i Belaj. U obe mjesne zajednice osim savjeta razgovarao i građanima ovih zajednica. Tokom diskusije, pristutni su upoznati sa rokovima za dostavljanje plana rada mjesnih zajednica za 2020. godinu.

 

Plan za ovu godinu je da sve mjesne zajednice dostave svoje planove rada do 15.10.2019.godine, kako bi bili planirani u budžetu opštine za narednu godinu. Razgovaralo se o problemima u vodovodnom sistemu, pomoći poljoprivrednim proizvođačima i planu akcija do kraja ove godine.

"Tokom diskuje sa građanima mjesne zajednice Bjelaj, dogovorili smo rad na jednoj akciji do kraja godine. Akcija će podrazumijevati rješavanje manjeg problema u ovoj zajednici. Građani mjesne zajednice će zajedno odlučiti koja će se akcija relizovati, a pomoć u akciji će pružiti opština Bosanski Petrovac. Ovom akcijom želimo omogućiti da kroz lokalni aktizivam, mjesne zajednice rješavaju svoje probleme" istakao je načelnik opštine Bosanski Petrovac

Nacionalni spomenici Bosanskog Petrovca

Stari grad Bjelaj

Stari grad Bjelaj (Bilaj), ili bjelajska tvrđava,

 

Zbirka slika Jovana Bijelića

Jovan Bijelić (Revenik kod Bosanskog Petrovca,

 

Srednjovjekovna Crkva

Arheološko područje sa ostacima srednjovjekovne crkve

 

Titov voz na Oštrelju

Partizanski - Titov voz na Oštrelju

POSTAVITE PITANJE NAMA

Baza podataka dijaspore

E-matičar

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com
ćirilica latinica