Search

JAVNE KONSULTACIJE NA TEMU STRATEŠKE PLATFORME OPĆINE BOSANSKI PETROVAC 2021-2027

Općinski razvojni tim (ORT) na čelu sa načelnikom Općine Bosanski Petrovac, kao glavno operativno i koordinaciono tijelo zaduženo za vođenje procesa izrade Strategije razvoja općine Bosanski Petrovac za period 2021-2027 Vas ovim putem želi obavijestiti da je pripremilo radnu verziju Strateške platforme Strategije razvoja općine Bosanski Petrovac, te su se temeljem toga stekli svi formalno-pravni uslovi za otvaranje procesa javnih konsultacija na temu ovog dokumenta, a u skladu sa Zakonom o razvojnom planiranju i upravljanju razvojem FBiH.

Ovim putem Vas molimo da izvršite uvid u navedeni dokument i date svoje sugestije, prijedloge i primjedbe na isti, a u cilju njegovog unaprjeđenja i što kvalitetnije finalizacije.

Konsultacije na temu ovog dijela dokumenta počinju 29.09.2020.godine te ostaju otvorene 30 dana, te Vas shodno tome, ljubazno molimo za Vaš doprinos na unaprjeđenju dokumenta u vidu konstruktivnih komentara i sugestija.

NAPOMENA: Nacrt dokumenta možete pronaći na oficijelnoj web stranici općine, www.bosanskipetrovac.gov.ba, a sve komentare, sugestije i primjedbe možete dostaviti pismenim putem na sljedeće adrese:

  • Općina Bosanski Petrovac, Služba za obrt, razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu
  • Putem e-maila na adresu :Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Prilog:

POSTAVITE PITANJE NAMA

Baza podataka dijaspore

E-matičar

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com
ćirilica latinica