Search


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/bosanski/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Dana, 20. aprila, u večernjim satima, u prepunoj sali restorana „Grand Ada“ u Beogradu, u organizaciji Udruženja Petrovčana u Beogradu, održano je sedmo tradicionalno veče Petrovčana.

Domaćini su i ovom prilikom podsjetili na važnost održavanja ovakvih skupova, te su se zahvalili svim prisutnima na dolasku i ovogodišnjem druženju.

Veče je svojim prisustvom uveličala i delegacija iz naše Opštine, na čelu sa načelnikom Hujićem, koji je ovu priliku iskoristio da održi i niz korisnih razgovora sa ljudima porijeklom iz našeg kraja.

 

Takav razgovor načelnik je obavio sa Žarkom Došenom, uspješnim čovjekom koji je cijeli svoj život proveo u Srbiji, a korijene vuče iz Bosanskog Petrovca.

Tom prilikom načelniku Hujiću je predao novi laptop koji će biti uručen učeniku generacije srednje škole, na kraju školske godine.

POSTAVITE PITANJE NAMA

Baza podataka dijaspore

E-matičar

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
ćirilica latinica