U subotu  11. “Veče Petrovčana” u Banjaluci

Zavičajno udruženje Petrovac organizuje 11. po redu "Veče Petrovčana" u Banjaluci, koje će biti održano u subotu, 28. aprila, u restoranu "Aquana", s početkom u 19 časova.

Ova manifestacija već ima tradicionalni karakter i njom se, pored humanitarnih, nastavljaju i aktivnosti ovog udruženja po pitanju očuvanja tradicije i okupljanja Petrovčana rasutih širom ovih prostora, na jednom mjestu, kako bi obnovili prijateljstva, stvorili nova i uživali u zajedničkom druženju.

Petrovčane koji se te večeri okupe u Banjaluci će u ugodnom ambijentu poznatog banjalučkog restorana zabavljati banjalučki “Happy bend", a za goste će biti upriličena i tombola sa prigodnim nagradama čiji će sav prihod i ove godine biti usmjeren u humanitarne svrhe. Pored toga, sve Petrovčane, ali i one koji svojim prisustvom žele da uveličaju ovo okupljanje tu veče očekuju i brojna iznenađenja.

Inače, cijena ulaznice, koja uključuje večeru i neograničeno piće, je 30 KM i može se rezervisati na broj telefona 065/940-993, te kupiti u Restoranu “Elas” u Banjaluci.

 

“Pozivamo Petrovčane da u subotu, 28. aprila u što većem broju dođu u banjalučki restoran “Aquana” i da svi zajedno uz igru i pjesmu obilježimo ovo 11. okupljanje u Banjaluci, sa željom da i u narednim godinama nastavimo ovu tradiciju, kako bi Petrovčane raseljene na sve strane što jače uvezali”, rekao je Mirko Miščević, predsjednik Skupštine Zavičajnog udruženja Petrovac.

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com
ćirilica latinica