Search

Drugi dan manifestacije Dani kulture 2019 posvećen je prije svega najmlađim. Zabavu za djecu priredio je mađioničar Fazonko,uz pomoć maskota duška dugouška i patrolnih šapa.Najmlađi su mogi uživati u balonima koji su samo za njih bili napravljeni. Djeca nisu krila oduševljenje sa zabavom koja je trajala nešto više od dva sata.Da sve bude po njihovoj volji ,i da se osjećaju ugodno i lijepo pobrinuo se organizacioni tim,te im priredio slatkiše,grickalice,sokove,balone,pištaljke,i krede kako bi svojim malenim rukicama ostavili trag na asvaltu. Uz pjesmu,muziku i ples dječica su ispratile maskote domu svom,uz poruku da im opet dođu u njihov Bosanski Petrovac.

Noćas nismo zanemarili ni odrasle.Priredili smo im dobar muzički koncer prijeratne lokalne grupe Zemljotres,koja se svake godine okupi i zabavi petrovačku publiku.Uz zvuke starih hitova prisjetili su se svojih početaka u muzičkim vodama,a nastavili sa novim hitovima uz koje je publika uživala nepuna tri sata.

Dani kulture 2019 godine nastavljaju se i sutra,u ritmu muzike,kada nas očekuje zabava na gradskoj bini od 20 sati uz JET SET grupu.

POSTAVITE PITANJE NAMA

Baza podataka dijaspore

E-matičar

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com
ćirilica latinica