Načelnik opštine Bosanski Petrovac je u utorak i srijedu obišao mjesne zajednice Bukovača i Belaj. U obe mjesne zajednice osim savjeta razgovarao i građanima ovih zajednica. Tokom diskusije, pristutni su upoznati sa rokovima za dostavljanje plana rada mjesnih zajednica za 2020. godinu.

 

Plan za ovu godinu je da sve mjesne zajednice dostave svoje planove rada do 15.10.2019.godine, kako bi bili planirani u budžetu opštine za narednu godinu. Razgovaralo se o problemima u vodovodnom sistemu, pomoći poljoprivrednim proizvođačima i planu akcija do kraja ove godine.

"Tokom diskuje sa građanima mjesne zajednice Bjelaj, dogovorili smo rad na jednoj akciji do kraja godine. Akcija će podrazumijevati rješavanje manjeg problema u ovoj zajednici. Građani mjesne zajednice će zajedno odlučiti koja će se akcija relizovati, a pomoć u akciji će pružiti opština Bosanski Petrovac. Ovom akcijom želimo omogućiti da kroz lokalni aktizivam, mjesne zajednice rješavaju svoje probleme" istakao je načelnik opštine Bosanski Petrovac

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com
ćirilica latinica