JAVNI POZIV

Za održavanje javne rasprave o Nacrtu Rebalansa Budžeta Općine Bosanski Petrovac za 2023. godinu

I

Obavještavaju se građani Općine Bosanski Petrovac, da je Općinsko Vijeće na 28. redovnoj sjednici, održanoj dana 04.07.2023. godine, usvojilo, Nacrt izmjena i dopuna Budžeta Općine Bosanski Petrovac za 2023. godinu (Nacrt Rebalansa Budžeta) i donijelo zaključak da se objavi javni poziv za održavanje javne rasprave.

II

Javne rasprave o nacrtu Rebalansa Budžeta Općine Bosanski Petrovac za 2023. godinu, održat će se u vijećnici Općine Bosanski Petrovac u sljedećim terminima:

  • 07.2023. godine (ponedeljak) u 18:00 sati i
  • 07.2023. godine (srijeda) u 11:00 sati

III

Javni poziv za održavanje javne rasprave je objavljen na oglasnoj ploči Općine, putem lokalnog medija – Radio Bosanski Petrovac i web stranici općine Bosanski Petrovac.

Zainteresovani građani uvid u tekst Nacrta Rebalansa Budžeta mogu dobiti u zgradi Općine na info pultu, a iste mogu preuzeti sa web stranice općine www.bosanskipetrovac.gov.ba

IV

Svi amandmani koji pristignu na protokol Općine Bosanski Petrovac ili e-mail adresu općine: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., na propisanom obrascu, do 14.07.2023. god, do 12:00 sati, Komisija za Budžet i predlagač Budžeta će uzeti u razmatranje.

 Preuzmi:

- Nacrt Izmjena i dopuna Budžeta Općine Bosanski Petrovac za 2023. godinu

- Obrazac za amandman

- Javni poziv

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com
ćirilica latinica