Danas je načelnik Mahmut Jukić upriličio, sada već tradicionalno druženje  s privrednicima s područja općine Bosanski Petrovac. Cilj ovog druženja je povezivanje javnog i privatnog sektora, iskazivanje podrške privrednicima, te stvaranje pozitivne klime za unapređenje poslovanja i konkuretnosti privrednih subjekata kako na tržištu BiH, tako i na međunarodnom tržištu. Na novogodišnjem druženju bilo je prisutno 60-ak predstavnika istaknutih firmi iz različitih oblasti.

Uz ručak privrednici su međusobno razgovorali, a načelnik je govorio o trenutnim projektima i idejama koje se vežu za Općinu.

„Druženje s privrednicima je prilika da rezimiramo godinu koja je iza nas, da porazgovaramo o svim onim stvarima koje su bile dobre, a naročito o onima koje su bile loše a odnose se na lokalnu upravu u Bosanskom Petrovcu. Mi se godinama trudimo da stvorimo što bolji poslovni ambijent i ovo je prilika da u ovom da kažem neformalnom razgovoru vidimo šta to još Općina Bosanski Petrovac može uraditi za privrednike kako bi im olakšali poslovanje“, ističe načelnik Jukić".

pizz

eše

niva

kalimero

11111 ismet

opcinaaaaa

IMG 41f4ac05ca2237873f21c5b23628fd18 V

mitho

IMG 081d1a9c3363d2d3522abc697cf76a22 V

 

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com
ćirilica latinica