Služba za stambeno – komunalnu djelatnost, vodoprivredu i zaštitu okoliša Općine Bosanski Petrovac upućuje Javni poziv za Javnu raspravu o Nacrtu odluke o lokalnim i nekategorisanim putevima na području Općine/Opštine Bosanski Petrovac. 

Općinsko vijeće Općine Bosanski Petrovac je na svojoj XXVIII redovnoj sjednici održanoj dana 04.07.2023. godine usvojilo Nacrt odluke o lokalnim i nekategorisanim putevima na području Općine/Opštine Bosanski Petrovac, te je služba  sa zadatkom da razmotri i u skladu sa zakonskim propisima pripremi Prijedlog nove  Odluke o lokalnim i nekategorisanim putevima na području Općine/Opštine Bosanski Petrovac zadužena da provede javnu raspravu o Nacrtu  Odluke.

Javna rasprava će se održati 17.07.2023. godine u 12:00 sati i u 18:00 sati u vijećnici Općine Bosanski Petrovac.

Pisane primjedbe, prijedloge i mišljenja na Nacrt Odluke  mogu se dostaviti putem pošte na adresu: "„Općina Bosanski Petrovac, ulica Bosanska br.110, Bosanski Petrovac 77250“ sa naznakom „Služba sa zadatkom da razmotri i u skladu sa zakonskim propisima pripremi Prijedlog nove ili izmjenu (dopunu) postojeće Odluke o lokalnim i nekategorisanim putevima na području Općine/Opštine Bosanski Petrovac,“ ili putem e-maila na adresu: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Na web stranici općine Bosanski Petrovac mogu se preuzeti:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com
ćirilica latinica