Za održavanje javne rasprave o Nacrtu odluke o izvršavanju Budžeta Općine Bosanski Petrovac za 2017. godinu

I

Obavještavaju se građani Općine Bosanski Petrovac, da je Općinsko Vijeće na 1. Vanrednoj sjednici, održanoj dana 28.12.2016. godine, usvojilo, Nacrt odluke o izvršavanju Budžeta Općine Bosanski Petrovac za 2017. godinu i donijelo zaključak da se objavi javni poziv za održavanje javne rasprave.

II

Javna rasprava o nacrtu Odluke o izvršavanju Budžeta Općine Bosanski Petrovac za 2017. godinu održat će se u vijećnici Općine Bosanski Petrovac 10.01.2017 u dva termina 12:30 i 18:30 sati.

Molimo predsjednike mjesnih zajednica da obavjeste zainteresovane građane da mogu uzeti učešće u javnoj raspravi kako bi se upoznali sa nacrtom odluke o izvršavanju Budžeta za 2017. godinu i na istu uticali svojim prijedlozima.

III

Javni poziv za održavanje javne rasprave o nacrt odluke o izvršavanju Budžeta Općine Bosanski Petrovac za 2017. godinu je objavljen na oglasnoj ploči Općine kao i putem lokalnog medija – Radio Bosanski Petrovac.

Zainteresovani građani tekst Nacrta navedenih dokumenata mogu dobiti u zgradi Općine na info pultu i na web stranici općine www.bosanskipetrovac.gov.ba

IV

Sve eventualne primjedbe, mišljenja i sugestije koje pristignu do 13.01.2017. god. Komisija za Budžet i predlagač Budžeta će uzeti u razmatranje.

NACRT ODLUKE U PDF-u - preuzmi

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com
ćirilica latinica